Cirkus Arena bringer magi til Grenaa og Hornslet

24. maj 2024
Cirkus Arena bringer magi til Grenaa og Hornslet
24-05-24 Cirkus Arena Copyright© Henrietta Nielsen.jpg

Grenaa og Hornslet, 24. maj 2024 – Cirkus Arena, som for nylig blev kåret til Danmarks bedste cirkusforestilling, ankommer til Grenaa og Hornslet og lover en uforglemmelig oplevelse. Den første forestilling finder sted søndag den 26. maj kl. 14.00 på Cirkuspladsen i Grenaa, og den næste mandag den 27. maj kl. 17.00 i Dalgårdsparken i Hornslet. Publikum kan forvente magi, latter og forbløffelse ved begge forestillinger.

Kendte værter og spektakulære optrædener

Forestillingerne bliver guidet af ingen ringere end Bubber og Marlene Qvist, to af landets mest elskede entertainere. Med deres charme og humor vil de lede publikum gennem en række spektakulære numre. Bubber, kendt for sin evne til at forbinde med publikum, og Marlene, en talentfuld performer i sin egen ret, udgør et dynamisk værtspar, der sikrer, at aftenerne bliver mindeværdige for både børn og voksne.

En fortryllende aften med komik for børn og voksne

Forestillingerne byder på en bred vifte af imponerende numre. De søde og talentfulde dyr vil uden tvivl stjæle hjerterne hos de yngste tilskuere, mens de vilde balance- og handstandsnumre vil få publikum til at gispe af beundring. Akrobaterne viser ikke blot fysisk styrke og smidighed, men også en utrolig kontrol og elegance, der gør hver bevægelse til en kunstform. Jonglørerne vil fortrylle med deres dygtighed og præcision, mens luftakrobatiknummerne får publikum til at stirre op i ærefrygt. Hver forestilling er designet til at fastholde opmærksomheden og bringe en følelse af ægte cirkusmagi til Grenaa og Hornslet.

Det er nemt at komme med

Billetter kan købes både online og ved indgangen, hvilket gør det nemt for alle at sikre sig en plads til denne spektakulære begivenhed. Cirkus Arena er kendt for sin evne til at forny og modernisere cirkusoplevelsen, og disse aftener vil være ingen undtagelse. Med en kombination af traditionelle cirkusnumre og moderne optrædener, lover de at levere forestillinger, der er både nostalgiske og forfriskende nye.

2024-05-24 Cirkus Arena og Sofie Copyright© Henrietta Nielsen.jpg