Flere afgange og bedre forbindelser fra Djursland

27. maj 2024
Flere afgange og bedre forbindelser fra Djursland

Aarhus Letbane har annonceret en ny køreplan, der træder i kraft den 30. juni 2024. Denne nye køreplan lover at give passagererne en mere bekvem og effektiv rejseoplevelse med flere afgange og forbedrede forbindelser. Især borgerne på Djursland, herunder Grenaa, Ryomgård og Hornslet, vil mærke de positive ændringer.

Ny køreplan for Aarhus Letbane betyder flere afgange

Michael Borre, direktør for Aarhus Letbane, udtaler, at ændringerne er et direkte resultat af passagerfeedback. “Vi har lyttet til vores passagerer og tilpasset køreplanen for at imødekomme deres behov bedre. Vores mål er at gøre offentlig transport mere attraktiv og brugervenlig for alle,” siger han.

Den nye køreplan indebærer flere væsentlige forbedringer:

  • Flere afgange i myldretiden: Flere afgange i de travleste perioder betyder kortere ventetid og en mere smidig rejse for pendlerne.
  • Bedre forbindelser til busser og tog: Justeringer af afgangstiderne sikrer bedre korrespondance med andre transportmidler, hvilket gør det lettere at skifte mellem bus, tog og letbane.
  • Flere afgangstider: Justering af afgangstiderne minimerer ventetid og optimerer rejsetiden, hvilket giver en mere effektiv rejseoplevelse.

Hvad betyder det for borgerne på Djursland?

For beboerne i byerne med letbane stop betyder den nye køreplan en markant forbedring af deres daglige transportmuligheder. Med flere afgange bliver det nemmere at planlægge rejser uden at skulle tage højde for lange ventetider. De forbedrede forbindelser mellem letbanen og andre transportmidler gør det lettere at nå Aarhus, hvilket kan være en fordel for både pendlerne og dem, der ønsker at besøge byen for andre formål. Den nye køreplan er designet til at gøre rejseoplevelsen nemmere, hvilket kan få flere til at benytte offentlig transport fremfor privatbil. Med disse ændringer viser Aarhus Letbane en klar vilje til at forbedre den offentlige transport og gøre det mere tilgængeligt og attraktivt for borgerne. For mere information om den nye køreplan, kan du besøge Aarhus Letbanes officielle hjemmeside.

Letbanestop i Lystrup lukkes ned

En af ændringerne i den nye køreplan betyder, at letbanestoppet Hovmarken bliver fjernet. Denne beslutning er truffet for at optimere rejsetiden og forbedre forbindelserne på resten af strækningen. Selvom dette kan påvirke nogle passagerer, er målet at skabe en mere effektiv og sammenhængende offentlig transportoplevelse for størstedelen af brugerne.

Den nye køreplan er en positiv udvikling for Djursland og et skridt i retning af en mere sammenhængende og effektiv offentlig transport i regionen. Gør dig klar til at opleve en mere bekvem og effektiv rejse fra den 30. juni 2024!