Rosenholm festival er en lokal fest for alle

31. maj 2024
Rosenholm festival er en lokal fest for alle

Sommeren på Djursland byder igen på spændende oplevelser, når Rosenholm Festival åbner portene igen i år. Festivalen, som finder sted ved Rosenholm Slot, tilbyder musik, kunst, mad og meget mere og er åben for alle.

Musikalsk mangfoldighed og kulinariske oplevelser

Rosenholm Festival præsenterer et bredt musikprogram, der spænder fra kendte popstjerner til lokale musikere. Uanset om man foretrækker dansable beats eller inderlig indie, vil musikken fylde natten med energi.

Ud over musik byder festivalen på en række madboder og street food, som vil forkæle smagsløgene. Alt fra saftige burgere og lækre pizzaer til uimodståelige desserter og vegetariske retter kan findes. Der er noget for enhver smag, og det hele kan nydes under åben himmel.

Rosenholm Festival er kendt for sin familievenlige atmosfære. Der er aktiviteter specielt designet til børn, herunder ansigtsmaling, trylleshows og musikworkshops. Forældre kan trygt tage deres børn med og nyde en hyggelig dag i smukke omgivelser.

Det store spørgsmål: Skal du med?

Rosenholm Festival er en gratis begivenhed sponsoreret af kommunen, fonde og lokale virksomheder. Alle er velkomne til at deltage, og der er noget for både musikelskere, kunstinteresserede og familier.

For yderligere information om festivalen og dens sponsorer kan Rosenholm Festivals officielle hjemmeside besøges.

Rosenholm Festival byder på en eklektisk blanding af musik, kunst, mad og familievenlige aktiviteter. Det er en fest, der fejrer fællesskabet og de lokale talenter og er en begivenhed værd at opleve.