Voldby Sommerfest 2024: En Uforglemmelig Dag for Hele Familien

31. maj 2024
Voldby Sommerfest 2024: En Uforglemmelig Dag for Hele Familien

Sommeren er lige om hjørnet, og traditionen tro inviterer vi igen i år til en fantastisk sommerfest i Voldby! Denne årlige begivenhed er et højdepunkt for hele lokalsamfundet, hvor der er noget for enhver smag og alder. Fra d. 1. juni kl. 12 til d. 2. juni kl. 01 kan du se frem til et væld af aktiviteter, underholdning og lækre madoplevelser.

Havetraktortræk med Team Træk

Festlighederne skydes i gang med havetraktortræk, hvor Team Træk sørger for spænding og fart. Kom og oplev den imponerende kraft af havetraktorerne, når de trækker tunge læs gennem banen. Det er en oplevelse, der garanteret vil få adrenalinen til at pumpe hos både store og små tilskuere.

Sjov for Børnene

Sommerfesten byder på masser af sjov for børnene. De små kan glæde sig til en dag fyldt med hoppeborg, fiskedam, slush ice, popcorn og meget mere. Der er noget for enhver smag, og vi lover, at ingen kommer til at kede sig.

Mad og Drikke

Når sulten melder sig, står pigerne klar i pølsevognen med lækre sandwiches og andre godbidder. Der er også kolde drikkevarer på køl, så du kan få slukket tørsten efter en aktiv dag. Om aftenen byder vi på fællesspisning i det store telt, hvor en lækker helstegt pattegris serveres. Husk at tilmelde dig til fællesspisningen, så vi kan sikre, at der er mad nok til alle.

Aftenunderholdning

Ingen sommerfest uden musik! Kopibandet.dk sørger for den musikalske underholdning om aftenen, så du kan glæde dig til en aften med god stemning og festlige toner. Tag danseskoene med, og gør dig klar til at slå dig løs på dansegulvet.

Praktiske Informationer

Voldby Sommerfest finder sted fra d. 1. juni kl. 12 til d. 2. juni kl. 01. Festen er åben for alle, så tag familie, venner og naboer med til en dag fyldt med glæde og fællesskab. Vi ses til Voldby Sommerfest – en dag, du ikke vil gå glip af!

Husk tilmelding til fællesspisningen!

Tilmeld dig til fællesspisningen i god tid for at sikre, at du får en plads ved bordet til den lækre helstegte pattegris. Vi glæder os til at se dig og fejre sommeren sammen.

Kom og vær med til at gøre Voldby Sommerfest 2024 til en uforglemmelig oplevelse for hele familien!