Fejr Fars Dag på Kysthotellet med Bøf Bearnaise ad libitum

2. juni 2024
Fejr Fars Dag på Kysthotellet med Bøf Bearnaise ad libitum

Fars Dag er den perfekte anledning til at samles og nyde en hyggelig stund sammen, og på Kysthotellet er der skabt den ideelle ramme for at fejre ham. D. 5. juni inviterer de dig til at forkæle din far med deres lækre Bøf Bearnaise ad libitum – en oplevelse, der vil skabe minder for livet.

En Gastronomisk Fest for Far

På denne særlige dag kan din far nyde en udsøgt middag med Bøf Bearnaise ad libitum, hvor han kan spise så meget, han vil. Der bliver serveret møre bøffer akkompagneret af den klassiske, cremede bearnaisesauce, sprøde pommes frites, frisk salat og lækkert brød. Målet er at give en aften fyldt med velsmag og hygge.

Den Perfekte Drik til Måltidet

Ingen middag er komplet uden den perfekte drik. Derfor er en stor pilsner, classic eller specialøl fra fad inkluderet i prisen. Uanset om din far foretrækker en klassisk pilsner eller en spændende specialøl, er der noget, der passer til enhver smag.

En Uforglemmelig Oplevelse

Arrangementet koster kun 249 kr. pr. person, hvilket gør det til en fantastisk og overkommelig måde at fejre Fars Dag på. Der bliver sørget for en afslappet atmosfære, hvor I kan nyde god mad og godt selskab. Tag din far under armen og giv ham en dag, han sent vil glemme.

Menu – Fars Dag

  • Bøf Bearnaise ad libitum
    • Serveres med pommes frites, salat og brød
  • Inklusiv en stor pilsner, classic eller specialøl fra fad

Kysthotellet er klar til at gøre Fars Dag til en mindeværdig oplevelse. Book jeres pladser i dag, og sørg for, at din far får en dag fyldt med forkælelse og god mad.