Djurs Sommerland fejrer Fars Dag med gratis buffet til fædre med sæsonkort

4. juni 2024
Djurs Sommerland fejrer Fars Dag med gratis buffet til fædre med sæsonkort

Djurs Sommerland, en af Danmarks mest populære forlystelsesparker, markerer Fars Dag på en helt særlig måde i år. På onsdag den 5. juni byder parken alle fædre med sæsonkort på en gratis buffet i Pizzeria og Western Saloon. Dette specielle tilbud gælder kun denne dag og kan kun benyttes, når far ledsages af betalende barn eller børn.

En dag til ære for fædre

Initiativet fra Djurs Sommerland er en gestus for at ære og fejre fædre på deres særlige dag. Med dette tilbud får fædre mulighed for at nyde en lækker buffet uden ekstra omkostninger, mens de tilbringer kvalitetstid med deres børn i parkens mange forlystelser og aktiviteter.

Praktiske oplysninger

Det er vigtigt at bemærke, at tilbuddet kun gælder den 5. juni og kun kan benyttes i Pizzeria og Western Saloon. For at få adgang til den gratis buffet skal fædre have et gyldigt sæsonkort og være i selskab med betalende børn. Tilbuddet kan ikke kombineres med andre rabatter eller tilbud, som parken tilbyder.

Om Djurs Sommerland

Djurs Sommerland er kendt for sine mange spændende forlystelser og attraktioner for hele familien. Fra vilde rutsjebaner til børnevenlige legepladser, er der noget for enhver smag. Parken er beliggende i Nimtofte på Djursland og tiltrækker årligt tusindvis af besøgende fra hele landet.

Denne fejring af Fars Dag giver en ekstra grund til at besøge Djurs Sommerland og nyde en dag fyldt med sjov, spænding og dejlige madoplevelser. Fædre med sæsonkort kan se frem til en dag, hvor de bliver ekstra forkælet.

For mere information om Djurs Sommerland og parkens øvrige tilbud, besøg Djurs Sommerlands officielle hjemmeside.