Klovneløb i Kolind: En sjov dag for hele familien!

5. juni 2024
Klovneløb i Kolind: En sjov dag for hele familien!

Klovneløbet i Kolind nærmer sig med hastige skridt, og det bliver en dag fyldt med sjov og hygge for hele familien! Dette fantastiske arrangement samler ind til Danske Hospitalsklovne og lover at være en oplevelse, du ikke vil gå glip af.

Dato: 08/06/2024
Tid: 10:30 (Mødetid kl. 10:00)
Sted: KPI, Ebdrupvej 1, 8560 Kolind

Hvad kan du forvente?

🤡 Familieløb for alle: Uanset om du kan kravle, gå, rulle eller løbe, er du velkommen til at deltage. Det handler ikke om at være hurtigst, men om at have det sjovt og støtte et godt formål. Der er distancer på 1,2 km og 5 km, så der er noget for enhver smag.

🎉 Hoppeborg og tombola: Mohn Murerfirma sponsorerer en hoppeborg, hvor børnene kan boltre sig, mens der er en stor tombola med fantastiske præmier og høje vinderchancer.

🥳 Frugt og forfriskninger: Køreskolen CityOne sponsorerer frisk frugt til alle deltagere. Derudover kan du købe kage, boller, juice, og kaffe/te – alt sammen til støtte for Hospitalsklovnene.

Tilmelding og praktiske oplysninger

Tilmelding er nemt og kan gøres online via Danske Hospitalsklovne. Sørg for at tilmelde dig selv, din familie og venner, så I sammen kan få en mindeværdig dag.

Starten går fra boldbanerne bag KPI-huset, og vi er klar til at udlevere løbenumre fra kl. 10.00. Husk, hele indtjeningen går ubeskåret til Hospitalsklovnene, som gør en stor forskel for indlagte børn i Danmark.

Gør dig klar til en dag fyldt med latter, motion og masser af sjov, mens du støtter en god sag. Vi ses til Klovneløb i Kolind!