Sankt Hans ved Fregatten Jylland: En aften fyldt med musik og bål!

16. juni 2024
Sankt Hans ved Fregatten Jylland: En aften fyldt med musik og bål!

Vil du opleve en af sommerens mest magiske aftener? Så sæt kryds i kalenderen den 23. juni, når Fregatten Jylland endnu engang byder velkommen til en uforglemmelig Sankt Hans-aften! Traditionen tro fejres denne aften med fællessang, levende jazzmusik og et imponerende bål i Fregathavnen. Det bliver en fest, du ikke vil gå glip af!

En aften for alle

Arrangementet er gratis, og der er sørget for alt, hvad du behøver for at få en hyggelig aften. To fantastiske foodtrucks står klar til at servere lækker aftensmad, og du kan købe is, vand, kaffe og søde sager fra både museumsbutikken og boder på pladsen. Der er opsat borde og bænke, så du skal bare medbringe et tæppe og godt humør.

Aftenens program

Her er, hvad du kan glæde dig til:

  • Kl. 17.00: Dørene åbner, og du kan finde din plads og nyde de første indtryk af aftenen.
  • Kl. 18.00: Vi byder velkommen med levende jazzmusik fra Sunny Side Swing, som vil skabe den perfekte stemning.
  • Kl. 19.45: Fregatten søsætter Sankt Hans med en båltale ved borgmester Michael Stegger Jensen.
  • Kl. 20.00: Kanonerne affyres, bålet tændes, og fællessangen fylder luften. Det bliver et syn og en oplevelse, der vil brænde sig fast i hukommelsen.
  • Kl. 22.00: Vi siger farvel og tak for i aften, og pladsen lukker.

En aften i fællesskabets tegn

Sankt Hans ved Fregatten Jylland handler om meget mere end blot at tænde et bål. Det er en fejring af fællesskab, traditioner og den danske sommer. Med levende musik, god mad og en fantastisk atmosfære er der noget for hele familien at nyde.

Så tag venner og familie med, og oplev en aften fyldt med hygge, musik og traditioner. Der er gratis entré til arrangementet, så der er ingen undskyldning for at blive hjemme. Glæd dig til en aften, der vil varme både hjerte og sjæl.