Kom og vær med til årets klovneløb på skinnecykler!

17. juni 2024
Kom og vær med til årets klovneløb på skinnecykler!
Der er røde næser til alle deltagere. Fotokredit: Djursland for fuld damp

Den 18. august 2024 bliver en dag fyldt med sjov, motion og støtte til en god sag, når Djursland for fuld damp inviterer til klovneløb på skinnecykler. Normalt foregår et klovneløb til fods, men her i Allingåbro er der skruet op for kreativiteten – og alle kan være med!

Sådan foregår det:

Dagen starter ved Den Gamle Station i Allingåbro, hvor deltagerne vil hoppe på skinnecykler og cykle de 5 km til Floes. Turen tager normalt en halv time, men denne dag tager det lidt længere tid, da vi følges ad og sikrer os, at alle kommer trygt over den trafikerede vej. På turen sørger personale for sikkerheden både foran og bagved.

“Vi cykler alle sammen på skinnecykler, men man behøver jo ikke cykle – man kan sidde ved siden af på skinnecyklen,” fortæller Ann, daglig leder hos Djursland for fuld damp.

Når vi når til Floes, vil der være en god pause, hvor deltagerne kan nyde forfriskninger. Når alle er klar, cykler vi tilbage til Allingåbro. Hele arrangementet varer omkring to timer. Ved Den Gamle Station kan man desuden spise sin medbragte madpakke, besøge Veteranbils Værkstedsmuseet, eller købe is og drikkevarer.

Praktiske informationer:

  • Dato: 18. august 2024
  • Start: Den Gamle Station, Allingåbro
  • Pris: 70 kr. pr. deltager (hele beløbet går til Danske Hospitalsklovne)
  • Tilmelding: Klik her for at tilmelde dig

“Sidste år deltog 42 personer plus personale, og det var en rigtig hyggelig dag,” siger Ann. “Vi har 50 skinnecykler, hvor der kan sidde 2-3 personer på hver. Det er en super hyggelig dag, og man støtter samtidig en meget vigtig sag.”

Alle kan være med. Fotokredit: Djursland for fuld damp.

Ingen sponsorer, men masser af støtte

Selvom der ikke er nogen sponsorer for arrangementet, har de gode mennesker bag Klovneløbet sørget for sponsorgaver. “Det var helt nyt for os sidste år, men vi prøver at afholde klovneløbet igen i år,” siger Ann.

Kom og støt en god sag

Det er ikke kun en sjov dag med venner og familie – det er også en mulighed for at støtte Danske Hospitalsklovne, som gør en stor forskel for børn på hospitalerne. Tilmeld dig i dag og vær med til at skabe en dag fyldt med glæde og latter!

Sidste år deltog 42 personer plus personale. Fotokredit: Djursland for fuld damp
Fotokredit: Djursland for fuld damp