Nye tider i DI Randers-Norddjurs: Nye ledere og nyt hold i bestyrelsen

20. juni 2024
Nye tider i DI Randers-Norddjurs: Nye ledere og nyt hold i bestyrelsen

Dansk Industris regionale forening DI Randers-Norddjurs kan nu byde på en ny bestyrelsesleder og hele fem nye bestyrelsesmedlemmer efter generalforsamlingen og det efterfølgende bestyrelsesmøde hos Verdo A/S den 12. juni.

Den hidtidige bestyrelsesleder Per Hastrup fra Prodan A/S valgte at trække sig fra bestyrelsen. Ligeledes også de nu tidligere bestyrelsesmedlemmer Morten Hartvig Jacobsen fra Projector A/S og Palle Martin fra L-Tek A/S, der valgte ikke at genopstille.

To af bestyrelsens medlemmer har i det forgangne år trukket sig fra bestyrelsen i forbindelse med hver af deres virksomheders ophør, og det er adm. direktør Peter Eriksen, BilButikken A/S og CEO Lene Lange, Nordic Waste A/S.

På bestyrelsesmødet efter generalforsamlingen konstituerede bestyrelsen sig således, at fabriksdirektør Peter Bogh Lindgaard fra Derma Pharm A/S blev valgt som bestyrelsesleder. Vice President, Aerostructures Composite Manufacturing Kim Egsmark Hovesen fra Terma A/S blev ved konstitueringen valgt til vicebestyrelsesleder og det samme for teknisk direktør Jens Brøndum fra VAM A/S.

Den nye bestyrelse for DI Randers-Norddjurs ser således sådan ud:

 • Fabriksdirektør Peter Bogh Lindgaard, DermaPharm A/S
  (Bestyrelsesleder)
 • Teknisk direktør Jens Brøndum, VAM A/S
  (Vicebestyrelsesleder)
 • Vice President Kim Egsmark Hovesen, Terma Aerostructures A/S
  (Vicebestyrelsesleder)
 • Adm. direktør Søren Mark Andersen, C&L Turned Parts A/S
 • CFO Marika Kirstine Poulsen, Projector A/S
 • HR-direktør Margrete Larsen, Verdo A/S
 • Direktør Michael Almskov Andersen, Brdr. Andersen A/S
 • HR-chef Chanett Mønster, Arkikon A/S
 • Adm. direktør Gert Davidsen, Proinfo A/S
 • Operational Director, Food Retail Sites Hanne Bloch Andreasen, Berry Superfos
 • Ejer Lars Thomas Kristensen, Thortrans A/S
 • Fabrikschef Gert Fogh, De Danske Gærfabrikker A/S