Sommerudstilling i Thomasminde

28. juni 2024
Sommerudstilling i Thomasminde
Væver: Dorthe Smit Kristensen

Sommeren byder igen i år på en spændende udstilling af kunst og kunsthåndværk i Thomasminde på Klitvej 120, Fjellerup Strand. Udstillingen, som strækker sig fra den 29. juni til den 11. august, præsenterer værker fra 22 forskellige kunstnere over en periode på seks uger. Hver lørdag er der fernisering, hvor nye kunstnere introduceres, hvilket giver besøgende en dynamisk og varieret kunstoplevelse.

De udstillede værker spænder over en bred vifte af kunstformer og materialer. Gæster kan opleve grafik, læderarbejder, strikkede produkter, pileflet, smykker, keramik, malerier, betonkugler og vævede ting. Denne mangfoldighed sikrer, at der er noget for enhver smag, og at alle besøgende kan finde inspiration og skønhed i de udstillede værker.

Pileflettere afslutter udstillingen

Som en særlig afslutning på sommerudstillingen, vil der være en weekend dedikeret til pileflettere. Denne begivenhed markerer en festlig afslutning på de mange ugers kunstoplevelser og giver besøgende mulighed for at se og lære mere om dette traditionelle håndværk.

Loppemarked i Thomasminde

Udover kunstudstillingen, vil Thomasminde også være vært for flere loppemarkeder i sommerperioden. Disse finder sted den 13.-27. juli samt den 10. august fra kl. 10-15. Loppemarkederne giver besøgende mulighed for at finde unikke fund og nyde en hyggelig dag med familien.

Sommerudstillingen i Thomasminde er en fantastisk mulighed for kunst- og kulturinteresserede at opleve en bred vifte af værker fra talentfulde kunstnere. Med den ugentlige fernisering og det afsluttende pilefletter-arrangement er der altid noget nyt og spændende at se frem til. Samtidig tilbyder loppemarkederne en chance for at gøre gode fund og nyde en dag i de smukke omgivelser ved Fjellerup Strand.