Bullseye Spirits går med i brancheorganisation der styrker destillerier og spiritusproducenter

2. juli 2024
Bullseye Spirits går med i brancheorganisation der styrker destillerier og spiritusproducenter

Bullseye Spirits, der har til huse på Møllerup Gods i Rønde, står nu stærkere end nogensinde. En nylig sammenslutning af danske destillerier og spiritusproducenter lover bedre vilkår og større muligheder for lokal udvikling.

En ny fælles front

Bullseye Spirits, der har til huse på Møllerup Gods i Rønde, står nu stærkere end nogensinde. En nylig sammenslutning af danske destillerier og spiritusproducenter lover bedre vilkår og større muligheder for lokal udvikling.

I en ny pressemeddelelse annonceredes det, at spiritusbranchen i Danmark samles i SMVdanmark. Denne samling indebærer, at små og mellemstore producenter af spiritus, herunder destillerier som Bullseye Spirits, får en stærkere stemme. Målet er at løfte branchens indflydelse og skabe bedre rammevilkår for vækst.

Bullseye Spirits er kendt for at kombinere traditionelle destilleriteknikker med innovative smagskombinationer. Med base på det naturskønne Møllerup Gods, har de et solidt fundament, hvorfra de kan fremme deres kvalitetsprodukter. Sammenslutningen vil kunne bidrage til yderligere synlighed, både lokalt og nationalt.

Hvad betyder det for Djursland?

For Djursland betyder denne nye sammenslutning, at lokale producenter som Bullseye Spirits får flere muligheder for at påvirke markedet og politikken omkring spiritusproduktion. Det kan føre til en øget økonomisk vækst i regionen, flere arbejdspladser og en styrket turisme.

En stærkere brancheorganisation kan desuden bidrage til mere samarbejde mellem lokale aktører. Djursland, med sin rige natur og kulturhistorie, kan blive et endnu mere attraktivt sted for spiritusentusiaster og turister, som ønsker at opleve autentisk dansk håndværk og smag.

Som medlem af den nye brancheorganisation kan Bullseye Spirits se frem til bedre vilkår og flere ressourcer. Dette kan give dem mulighed for at øge deres produktion, udvikle nye produkter og nå ud til endnu flere kunder både herhjemme og i udlandet.