Lokalt initiativ får andel i 8.5 millioner fra Landdistriktspuljen

3. juli 2024
Lokalt initiativ får andel i 8.5 millioner fra Landdistriktspuljen

Kattegat Records har modtaget finansiel støtte fra landdistriktspuljen til at styrke musikalske aktiviteter på Anholt, med fokus på øens unge. Projektholderen, Kattegat Records, sigter mod at skabe forbedrede faciliteter ved at opgradere det eksisterende øvelokale til et lydstudie med grundlæggende funktioner. Med en bevilling på cirka 49.500 kroner skal dette initiativ give en ny energi til musikmiljøet på Anholt.

Lokalt initiativ får andel i 8.5 millioner fra Landdistriktspuljen

Kattegat Records har modtaget finansiel støtte fra landdistriktspuljen til at styrke musikalske aktiviteter på Anholt, med fokus på øens unge. Projektholderen, Kattegat Records, sigter mod at skabe forbedrede faciliteter ved at opgradere det eksisterende øvelokale til et lydstudie med grundlæggende funktioner. Med en bevilling på cirka 49.500 kroner skal dette initiativ give en ny energi til musikmiljøet på Anholt.

Et frirum til øens unge

Den tildelte støtte vil gøre det muligt for øens musikinteresserede unge at dyrke deres passion i mere professionelle rammer. Opgraderingen af øvelokalet til et fuldt funktionelt lydstudie betyder, at de unge får adgang til værktøjer og faciliteter, som kan fremme deres kreativitet og musikalske talent. Projektet sigter mod at skabe et kreativt frirum, hvor Anholts unge kan udforske og udvikle deres færdigheder.

Tiltrækning af eksterne kunstnere

Et centralt mål med projektet er også at gøre Anholt attraktiv for kunstnere og indholdskreatører udefra. Ved at tilbyde moderne lydstudiefaciliteter bliver øen et interessant valg for kunstnere, der søger ro og inspiration væk fra storbyens travlhed. Dette kan potentielt føre til nye samarbejdsmuligheder mellem lokale talenter og besøgende kunstnere, hvilket vil berige Anholts kulturelle liv yderligere.

For Anholts unge åbner projektet nye muligheder. Med de rette faciliteter til rådighed kan de nu drømme større og tænke på en fremtid inden for musikbranchen, hvor de kan udforske og udnytte deres potentiale. Kattegat Records’ nye lydstudie kan være en katalysator for nye drømme og projekter, der måske en dag vil placere Anholt på det musikalske landkort.