Oplev Asien i Grenaa: Kom til Asiatisk Marked på Torvet!

3. juli 2024
Oplev Asien i Grenaa: Kom til Asiatisk Marked på Torvet!

Lørdag den 6. juli fra kl. 10.00 til 14.00 forvandles torvet i Grenaa til en kulturel smeltedigel! Byens asiatiske forretninger går sammen om at skabe en festlig dag fyldt med autentiske oplevelser fra hele Asien. Kom og bliv fortryllet af farverige dekorationer, duftende streetfood og fascinerende optrædener. Dette er en begivenhed, du ikke vil gå glip af!

Lørdag den 6. juli fra kl. 10.00 til 14.00 forvandles torvet i Grenaa til en kulturel smeltedigel! Byens asiatiske forretninger går sammen om at skabe en festlig dag fyldt med autentiske oplevelser fra hele Asien. Kom og bliv fortryllet af farverige dekorationer, duftende streetfood og fascinerende optrædener. Dette er en begivenhed, du ikke vil gå glip af!

En Dag Fyldt med Smag og Sanseindtryk

Fra kl. 10.00 kan du gå på opdagelse blandt de mange boder, der byder på lækre asiatiske retter. Prøv alt fra krydret thailandsk streetfood til delikate kinesiske dumplings. Der er noget for enhver smag! Har du brug for en pause fra de kulinariske oplevelser? Så kan du nyde en afslappende nakkemassage midt i markedsstemningen.

Festligt Program med Traditionel Dans og Musik

Der er masser af underholdning på programmet, så sørg for at få en god plads til de forskellige optrædener:

  • Kl. 11.00: Thai dans (piger) – Oplev den yndefulde og farverige thailandske dans udført af talentfulde piger.
  • Kl. 12.00: Thai dans (damer) – Fascinerende dansetrin og smukke kostumer, når damerne tager scenen.
  • Kl. 13.00: Kinesisk musik og digte – Xiaorong Rasmussen spiller på den 7-strengede GuQin, et af Kinas ældste strengeinstrumenter. Hun akkompagneres af Aiwen Wei og Ha Xun.
  • Kl. 13.30: Tai Chi dans – Cecilie og Iben udfører Tai Chi til tonerne af Xiaorong Rasmussens musik, hvilket skaber en rolig og meditativ afslutning på dagen.

Praktiske Oplysninger

Arrangementet finder sted på byens torv i Grenaa, som vil være smukt pyntet til lejligheden. Kom tidligt for at få en god plads og fuld oplevelse af alle dagens højdepunkter. Tag venner og familie med, og oplev en dag fyldt med kultur, mad og underholdning fra det vidunderlige Asien!

Find flere informationer ved Handel Grenå.

Gå ikke glip af chancen for at opleve en bid af Asien i hjertet af Grenaa. Vi ses den 6. juli!