Det sker der i Syddjurs i weekenden: Musik, markeder og oplevelser!

4. juli 2024
Det sker der i Syddjurs i weekenden: Musik, markeder og oplevelser!

Sommeren byder på et væld af spændende begivenheder i Ebeltoft! Her er et overblik over de bedste arrangementer, du kan glæde dig til. Fra musik og cirkus til rovdyrsfodringer og kunstudstillinger – der er noget for enhver smag!

1. Guldimund & Folkekøkken

Fredag den 5. juli kl. 17.30-23.00

Havmøllen, Ebeltoft

Oplev en magisk aften med Guldimund på Havmøllen! Den danske komponist og sangskriver byder på poetisk indie-rock, mens udekøkkenet serverer en lækker vegetarisk bålgryde. Koncerten starter kl. 20.00, men baren åbner allerede kl. 17.00, og maden serveres kl. 18.00. Husk at købe billetter på forhånd – koncertbillet: 350 kr., madbillet: 95 kr. Parkering ved Jernhattens offentlige parkeringsplads.

2. Cirkus Krone gæster Ebeltoft

Fredag den 5. juli kl. 17.00-18.00

Havnevej 13, Ebeltoft

Danmarks hyggeligste børne- og familiecirkus besøger Ebeltoft for første gang i mange år. Tag hele familien med til en forrygende forestilling fyldt med sjov og magi!

3. Rovdyrsweekend i Ree Park Safari

Lørdag og søndag kl. 10.00

Ree Park Safari

Kom til Rovdyrsweekend i Ree Park og oplev fascinerende rovdyrsfodringer, spændende fortællinger fra parkens rangere og ønsketegninger af dit yndlingsdyr fra tegneren Frank Høedt. Det bliver en vild og lærerig weekend!

4. Kunstudstilling med Fornæsgruppen

Fredag til søndag kl. 16.00

Den store røde hal, Ebeltoft

Besøg Fornæsgruppens kunstudstilling og få inspiration fra lokale kunstnere. Udstillingen er en del af et større fællesskab, der også tilbyder workshops, museumsbesøg og andre kulturelle aktiviteter for medlemmerne.

6. Naturoplevelser

Sælsafari i Kalø Vig

Fredag kl. 13.45-15.00

Nappedam Bådehavn

Sejltur til Kalø Slotsruin og stenrønnen, hvor du kan opleve sæler solbade på stenene. En unik mulighed for at se nationalparkens seværdigheder fra vandsiden.

Sejltur langs nationalparkens kyster

Søndag kl. 10.00-16.00

Nappedam Lystbådehavn, Rønde

Tag med på en daglang sejltur langs Mols Bjerges kyststrækning på veteranskibet Skødshoved. Oplev den smukke natur og nyd en dag på vandet med familie og venner.

Guidet vandretur til nationalparkens fortidsminder

Søndag kl. 13.00-15.00

Kirkebakken, Rønde

Kom med på en guidet vandretur på Oldtidsstien og lær om de mange fortidsminder i den stemningsfulde skov. En oplagt aktivitet for en hyggelig søndag.

Djurslandgården: Gårdbesøg for alle i sommerferien 2024

Fredag kl. 14.30-16.30

Ny Lufthavnsvej, Ebeltoft

Besøg Djurslandgården og oplev livet på landet. Kom tæt på dyrene og lær om landbrugsproduktionen på Djursland. En fantastisk mulighed for hele familien.

10. Koncerter

Same Vibration

Stockflethsvej, Ebeltoft, lørdag kl. 15.00

Maltvej, Ebeltoft, lørdag kl. 20.00

Oplev Same Vibration to gange på én dag! Først kl. 15.00 og senere kl. 20.00 på Brewpub, hvor de byder på en festlig aften med funk og verdensmusik. Fri entré til begge koncerter.

CARA på Ebeltoft havn

Ebeltoft Havn, fredag kl. 15.30

Kom og syng med på friluftsscenen i Ebeltoft havn. Gratis koncert, der garanterer god stemning.

Har du du begivenheder du vil dele med os kan du sende en mail til info@lxkal.dk. Vi medtager lokale begivenheder til Djurslandidag.