Red dine måltider i udlandet med Too Good To Go

4. juli 2024
Red dine måltider i udlandet med Too Good To Go
Foto: Ritzau

Madspild holder ikke ferie: Too Good To Go introducerer City Guides for at hjælpe danskere med at bekæmpe madspild på rejsen

Too Good To Go gør det nu muligt for danskere at fortsætte deres kamp mod madspild, selv når de er på ferie i udlandet. Med den nye funktion, City Guides, kan brugere nemt finde spisesteder og butikker, der tilbyder overskudsmad til reduceret pris.

“Danskerne bliver mere og mere bevidste om deres forhold til madspild, og mange prioriterer både at optimere indholdet af deres køleskab og at redde måltider fra restauranter og butikker i klimaets tegn,” siger en repræsentant fra Too Good To Go.

Sådan fungerer City Guides

City Guides er en ny funktion i Too Good To Go-appen, der tilbyder detaljerede guides til byer over hele verden. Disse inkluderer populære destinationer som Amsterdam, Barcelona, Berlin, Bruxelles og Paris. Brugerne kan nemt finde frem til steder, hvor de kan købe mad, der ellers ville være blevet smidt ud, til nedsatte priser.

Madoplevelser i verdensbyer

Eksempler på, hvad City Guides tilbyder, inkluderer:

  • Paris: Besøg bageriet Paris Baguette for at få smukke konditorkreationer og lækre brød.
  • Berlin: Find en feel good-lykkepose fra en lokal deli i Kreuzberg.
  • Barcelona: Hent en frokost bestående af specialiteter fra Catalonien hos Llegums Cuits i Menjar Casolá på Ramblaen.
  • Amsterdam: Prøv de friterede lækkerier hos det legendariske spisested FEBO.

Disse måltider ville ellers være gået til spilde, men kan nu nydes af rejsende, der ønsker at gøre en forskel.

Red overskudsmad i det danske sommerland

Hvis sommerferien holdes inden for Danmarks grænser, er der stadig rig mulighed for at bekæmpe madspild. Lokale butikker og spisesteder i sommerhusområder tilbyder også overskudsmad via Too Good To Go-appen.

  • Marielyst: Hent frisk fisk fra Uni’s Fiskebiler til aftensmaden.
  • Skagen: Nyd et måltid på det fine Skagen Hotel.
  • Blåvand: Køb en pose dagligvarer, der ellers ville være blevet kasseret, fra den lokale SPAR.

Tag de gode vaner med på ferie

Too Good To Go’s City Guides gør det nemt at fortsætte de gode vaner med at reducere madspild, uanset hvor man er. Uanset om ferien går til udlandet eller bliver holdt i Danmark, er der mange måder at redde mad på og samtidig nyde unikke madoplevelser.

For mere information og for at finde steder nær dig, kan du besøge Too Good To Go’s officielle hjemmeside og downloade appen i dag.