Sommerens mest spændende begivenheder i Norddjurs: Fester, mad og marked!

4. juli 2024
Sommerens mest spændende begivenheder i Norddjurs: Fester, mad og marked!

Sommeren er i fuld gang, og Grenå byder på en række fantastiske begivenheder, som du ikke må gå glip af! Her er et overblik over de mest spændende arrangementer, der finder sted i byen. Sæt kryds i kalenderen og gør dig klar til en sommer fyldt med sjov, fest og lækker mad!

Sommeren er i fuld gang, og Grenå byder på en række fantastiske begivenheder, som du ikke må gå glip af! Her er et overblik over de mest spændende arrangementer, der finder sted i byen. Sæt kryds i kalenderen og gør dig klar til en sommer fyldt med sjov, fest og lækker mad!

1. 110 års jubilæum og Sommerhalløj på badehotellet

Fredag den 5. juli kl. 11.00-23.45

Hotel Grenå Strand

Kom og vær med til at fejre Hotel Grenå Strands 110 års jubilæum! Det bliver en dag fyldt med aktiviteter, der starter med en reception kl. 11.00, hvor der serveres bobler og kransekage. Kl. 17.00 bydes der på en eksklusiv 7-retters HOF-middag, og aftenen sluttes af med asfaltbal i det store telt fra kl. 21.00, hvor bandet HIT´SHAKE spiller hits fra 80’erne og frem. Tilmelding til middag og frokost er nødvendig.

2. Fiskefestival

Lørdag den 6. juli kl. 11.30-20.30

Hotel Grenå Strand

Deltag i Grenaas største fiskefestival og nyd lækre fiskeretter, friskbagt brød og dressinger. Festivalen tilbyder to serveringer, fra 11.30-13.30 og igen fra 17.30-20.30. Menuen består af friskfangede fisk og røgvarer. Prisen er 399 kr. for voksne og halv pris for børn under 12 år. Bordbestilling er nødvendig.

3. Fjellerup by Kræmmermarked

Lørdag den 6. juli kl. 9.00-17.00

Fjellerup Bygade

Oplev det årlige Fjellerup Kræmmermarked, hvor både lokale og turister kan finde spændende loppefund og nyde en dag fyldt med hyggelige aktiviteter. Dette marked er en tilbagevendende begivenhed, der skaber gode minder for alle besøgende.

4. Asiatisk marked

Lørdag den 6. juli kl. 10.00

Torvet, Grenå

Kom og oplev Asiens mangfoldige kultur på Torvet i Grenå. Smag på lækker asiatisk streetfood, se traditionelle kunsthåndværk og få en afslappende nakkemassage. Dette marked bringer byens asiatiske butikker sammen og giver en autentisk oplevelse af Asien.

Gå ikke glip af disse fantastiske begivenheder! For mere information, læs vores artikel.

Har du du begivenheder du vil dele med os kan du sende en mail til info@lxkal.dk. Vi medtager lokale begivenheder til Djurslandidag.