Vejarbejde spærre Gammel Kirkevej i Allingåbro

5. juli 2024
Vejarbejde spærre Gammel Kirkevej i Allingåbro

Fra mandag den 8. juli til fredag den 12. juli vil der blive udført fjernvarmearbejde på Gammel Kirkevej i Allingåbro, hvilket medfører en midlertidig spærring af vejen. Borgere vil opleve ændringer i deres daglige rutiner og trafikale udfordringer. Her råd og information om, hvordan du bedst navigerer gennem den kommende uge.

Planlagte arbejder og deres omfang

Norddjurs Kommune har annonceret, at der vil blive udført omfattende fjernvarmearbejde på Gammel Kirkevej. Arbejdet starter mandag den 8. juli og forventes afsluttet fredag den 12. juli. Formålet med projektet er at opgradere og vedligeholde den lokale fjernvarmeinfrastruktur.

Hvad betyder det for pendlerne?

Særlig opmærksomhed bør rettes mod pendlerne, som dagligt rejser gennem Allingåbro. Hvis du er en af dem, skal du være indstillet på at tage alternative ruter. Kommunen har udarbejdet et detaljeret omkørselskort, som guider trafikken uden om det berørte område.

For at undgå forsinkelser kan det være en god idé at planlægge din rejse forud og muligvis tage afsted tidligere end normalt. Alternativt kan du overveje at benytte mere fleksible arbejdstider eller arbejde hjemmefra, hvis det er en mulighed.

Giv dig selv lidt ekstra tid, vis forståelse for de midlertidige gener og husk, at det endelige resultat vil bringe varige forbedringer til området.

Link til yderligere information og omkørselskort: Norddjurs Kommune – Aktuelle vejarbejder.