Denne weekends hotteste begivenheder i Grenå og omegn

11. juli 2024
Denne weekends hotteste begivenheder i Grenå og omegn

Weekenden byder på en række spændende begivenheder i Grenå og omegn, så gør dig klar til en weekend fyldt med fest, fællesskab og kultur!

Bønnerup Havnefest og Kræmmermarked

Torsdag 11. juli – Søndag 14. juli 2024

Det er tid til den årlige havnefest i Bønnerup, hvor du kan opleve fire dage fyldt med aktiviteter og underholdning. Fra havneshowet, hvor kreative både konkurrerer om at krydse havnebassinet, til det traditionelle bankospil, veterantræf og livemusik. Hver aften sluttes af med et halbal, hvor der kan danses natten lang! Kom og vær med til en uforglemmelig fest ved havnen!

Fællesspisning på Grenå Havn

Fredag 12. juli 2024, 18.30-21.00

Fredag aften inviteres du til fællesspisning på Sydhavnen i Grenaa. Med langborde på molen og lækre retter tilberedt i bålgryder og smokers, bliver det en hyggelig aften med god mad og drikke. Jakob Vinkler fra Smag står for madlavningen, mens gårdbryggeriet sørger for drikkevarerne. Det bliver en aften med masser af liv og samvær mellem tallerknerne!

Fredagscafé på Svartlöga

Fredag 12. juli 2024, 14.00-18.00

Hver anden fredag hele sommeren er der fredagscafé ombord på Svartlöga på Sydhavnen i Grenaa. Her kan du nyde en øl fra Ebeltoft Gårdbryggeri og deltage i forskellige temaer og kreative aktiviteter arrangeret af foreningen. Det er en perfekt måde at starte weekenden på og møde nye mennesker.

Børneliv på Sydhavnen

Lørdag 13. juli 2024, 12.00-15.15

Lørdag bliver en dag fyldt med sjov og bevægelse for børnene på Sydhavnen i Grenaa. Der er planlagt en række aktiviteter, hvor børnene kan danse, hoppe, høre musik og lære nye bevægelser. Det bliver en dag, hvor det er forbudt at sidde stille!

ABC Beach Party

Lørdag 13. juli 2024, 11.30

Tag dine venner med til ABC Beach Party og nyd en dag fyldt med strandaktiviteter og musik. Det bliver en festlig dag ved vandet, hvor du kan slappe af og have det sjovt.

Verdensballetten på Sostrup Slot & Kloster

Lørdag 13. juli 2024, 16.00-22.00

Lørdag eftermiddag byder Verdensballetten på en storslået forestilling i de smukke omgivelser ved Sostrup Slot & Kloster. Der er mulighed for at nyde en picnic kurv, frokost på slottet eller en eksklusiv Wine & Dine oplevelse i jagtstuerne. Det bliver en dag med elegance og kultur i verdensklasse.

Grenå Halvmaraton

Søndag 14. juli 2024, 9.30-12.30

Løbeskoene skal snøres, når Grenå Halvmaraton løber af stablen søndag formiddag. Ruten tager dig gennem naturskønne omgivelser, og der er garanti for en fantastisk atmosfære langs hele ruten. Uanset om du er erfaren løber eller nybegynder, er dette en oplagt mulighed for at få noget motion og nyde naturen.

Fællessvømmetur ved Voer Færgested

Søndag 14. juli 2024, 16.00

Afslut weekenden med en fællessvømmetur ved Voer Færgested. Det er en perfekt måde at køle ned efter halvmaratonet og nyde den friske luft og det kølige vand. Alle er velkomne, uanset svømme niveau.

Hvis du mener, at vi har glemt en vigtig begivenhed, eller hvis du har kendskab til kommende arrangementer, som vi bør inkludere, hører vi meget gerne fra dig! Send dine forslag og oplysninger om fremtidige aktiviteter til info@lxkal.dk. Vi ønsker at sikre, at alle spændende og relevante begivenheder på Djursland bliver nævnt, så ingen går glip af noget sjovt eller interessant. Hjælp os med at holde alle opdaterede og informerede om, hvad der sker i vores skønne lokalområde!