Weekendens bedste aktiviteter i Syddjurs Kommune

11. juli 2024
Weekendens bedste aktiviteter i Syddjurs Kommune

Denne weekend i Syddjurs Kommune er fyldt med spændende aktiviteter, der lover oplevelser for både store og små. Fra snorkeldykning og sejlture til brunch og musik – der er noget for enhver smag!

Fredag 12. juli 2024

Nykomponeret musik i Snedkeriet

Fredag 12. juli 2024, 12.00-13.00

Hele juli måned sidder komponist og pianist Rebecca Ryan Thomsen i Snedkeriet og skaber ny musik. Hver hverdag fra kl. 12-13 kan du kigge forbi og lytte til hendes kompositioner, mens du nyder et glas vin. Det er en unik mulighed for at opleve musikskabelse på tæt hold.

Bustur til Mols Bjerges skatte

Fredag 12. juli 2024, 13.00-16.30

Udforsk de skjulte perler i Mols Bjerge med en guidet bustur. Nationalparkbussen tager dig med til de mest naturskønne områder, hvor du kan opleve alt fra middelhavsblå vige til dybe, skyggefulde dødishuller. Lær mere om området og dets fascinerende landskaber på denne spændende tur.

Sejltur på Ebeltoft Vig

Fredag 12. juli 2024, 13.45-15.00

Oplev Ebeltoft Vig fra søsiden på en afslappende sejltur med paketskibet Skødshoved. Denne korte tur er perfekt til en eftermiddag med familie og venner, hvor I kan nyde den smukke udsigt og den friske havluft.

Guidet snorkeldyk i Mols Bjerge

Fredag 12. juli 2024, 17.00-19.00

Tag med på et spændende snorkeldyk ved Jernhatten og oplev den fantastiske undervandsverden i Nationalpark Mols Bjerge. Uanset om du er nybegynder eller erfaren, kan du låne alt det nødvendige udstyr på stedet. Det eneste krav er, at du kan svømme. Glæd dig til at udforske havbunden og se de mange smukke og fascinerende havdyr!

Lørdag 13. juli 2024

Dansefest i Ebeltoft

Lørdag 13. juli 2024

KarmaKlubben inviterer til sommerdansefest på Klub K i Ebeltoft. Kom som du er, eller tag din partner, veninde, ven eller nabo under armen og vær med til at sprede danseglæde og god karma. Det bliver en aften fyldt med musik, dans og feststemning!

Livemusik på strandbaren

Lørdag 13. juli 2024, 20.00

Lørdag aften byder strandbaren på livemusik med det unge band, Sejl. Kom og nyd en skøn aften med god musik, dejlig atmosfære og skønne mennesker. Det er den perfekte afslutning på en begivenhedsrig weekend i Syddjurs Kommune.

Søndag 14. juli 2024

Søndagsbrunch og eventyrfortælling

Søndag 14. juli 2024, 9.30-13.00

Havmøllen inviterer til en hyggelig søndagsbrunch, hvor børn og voksne kan nyde en lækker morgenmad efterfulgt af spændende eventyrfortællinger med Helle Knoblauch. Det bliver en magisk formiddag fyldt med gode historier og lækker mad.

Sejltur langs nationalparkens kyster

Søndag 14. juli 2024, 10.00-16.00

Nyd en dejlig sommerdag på vandet med en sejltur langs kysten af Nationalpark Mols Bjerge. Ombord på veteranskibet Skødshoved kan du opleve den storslåede natur fra søsiden, når turen går fra fiskerihavnen i Ebeltoft til Nappedam Lystbådehavn. Tag familie og venner med og skab uforglemmelige minder på denne maritime udflugt!

Så hvad venter du på? Tag ud og oplev de mange fantastiske aktiviteter i Syddjurs Kommune denne weekend! Der er noget for enhver smag, så du kan være sikker på en uforglemmelig oplevelse. For mere information, besøg de respektive begivenheders hjemmesider.

Hvis du mener, at vi har glemt en vigtig begivenhed, eller hvis du har kendskab til kommende arrangementer, som vi bør inkludere, hører vi meget gerne fra dig! Send dine forslag og oplysninger om fremtidige aktiviteter til info@lxkal.dk. Vi ønsker at sikre, at alle spændende og relevante begivenheder på Djursland bliver nævnt, så ingen går glip af noget sjovt eller interessant. Hjælp os med at holde alle opdaterede og informerede om, hvad der sker i vores skønne lokalområde!